Akustik

 

Når du træder ind i en koncertsal forventer du at rumakustikken er i top, og er med til at give dig den bedste og mest intime oplevelse.

Hvorfor ikke forvente det sammen af din hjemmebiograf?

Efterklang er med til at forringe lydoplevelsen, og du opnår dermed ikke den fulde nydelse af filmen, fordi der er et eller andet der gener dit øre.

Her kan Room AV hjælpe.

Måske er du nervøs for, at naboen vil klage over larmen fra din hjemmebiograf, her kan Room Av hjælpe med at installerer ly absorberende plader. De "opsluger" lyden der ellers ville ende inde hos naboen, og samtidigt er de med til at give dig den fulde oplevelse af filmen eller favorit tv- serien. 

Man kan blive gevaldig skuffet når man selv har bygget sin egen hjemmebiograf, og endelig sætter sig til rette i sine splinter nye biografstole, klar til at se film. Bassen er upræcis, og lyden fra højtalerne er ikke helt, som da du hørte dem for første gang hos din forhandler.

Det er ret sikkert dit rum, som driller dig her. De mange hårde materialer som benyttes i bygninger kan give en dårlig akustik oplevelse. Room AV kan hjælpe med at du får den optimale oplevelse. Rum korrektion er ikke nok alene til at få dit nye udstyr til at spille korrekt. 

Først må man trimme rummets akustik og derefter justere det sidste på plads med rum korrektion. Er det en hel ny hjemmebiograf der skal laves, vejleder vi fra starten om akustikken og rum dimensioner, da det i sidste ende har stor indflydelse på den endelige oplevelse.

 

 

Akustik