Rådgivere

Room AV samarbejder med arkitekter og andre rådgivere i forbindelse med byggeprojekter. Dette gælder både når der er tale om tilbygninger eller nybyggeri.

Vi har stor erfaring, når det handler om at rådgive ved bygge projekter, og hvis det ønskes, er vi med hele vejen.  

 

Kort sagt er kernen i den intelligente bolig, netop det at udnytte teknologien bedst muligt for at opnå en bedre komfort, en større sikkerhed ved at mindske risikoen for indbrud, brand, osv., og endelig muligheden for at spare på energien.

 

Den intelligente bolig kan også rumme elementer, der har at gøre med sikkerhed. Der er blevet udviklet alarmer med et nuanceret system, der fx tænder lyset, hvis nogen nærmer sig huset i mørke. Man kan også indstille systemet til, at lyset begynder at blinke i hele huset, hvis alarmen går eller til at udvikle (ufarlig) røg, så indbrudstyven ikke kan se noget. Endvidere kan man få installeret fingeraftrykslæsere, som kun tillader husets beboere at komme ind i huset. Den intelligente bolig kan fx også sende en sms, hvis der er indbrud, brand røg eller gasudslip.

På den mere miljøorienterede del af ideen om den intelligente bolig findes installationer, der medvirker til forbrugsbesparelse. Det kan fx være lys, der automatisk slukker, når der ikke er bevægelse i rummet.