B2B

 

Få et gratis møde nu!

 

Room AV har en bred erfaring både med at hjælpe arkitekter og andre rådgivere indenfor byggebranchen.

 

Room AV er ligeledes behjælpelige med at installere og montere løsninger inden for erhvervslivet. Lige fra den llile butik til det store hotel.

 

 

 Rådgivere 

Raadgiver

Room AV samarbejder med arkitekter og andre rådgivere i forbindelse med byggeprojekter. Dette gælder både når der er tale om tilbygninger eller nybyggeri.

Vi har stor erfaring, når det handler om at rådgive ved bygge projekter.

 

Kort sagt er kernen i den intelligente bolig, netop at udnytte teknologien bedst muligt for at opnå en bedre komfort.

Større sikkerhed ved at mindske risikoen for indbrud, brand, osv., og endelig muligheden for at spare på energien.

 

På den mere miljøorienterede del af ideen om den intelligente bolig findes installationer, der medvirker til forbrugsbesparelse. Det kan fx være lys, der automatisk slukker, når der ikke er bevægelse i rummet. 

Erhverv   

erhver

Room AV forenkler og strømliner teknologien i Jeres bestyrelseslokaler og mødelokaler samt andre erhverv hvor integrerede løsninger kan være en effektiv og ideal løsning. Room AV er med helt fra starten, og leverer en komplet integreret og topmoderne løsning.  

 

I samarbejde med Room AV afklares jeres behov for, hvad systemet skal kunne, hvilket gør det lettere for jer at betjene alt AV udstyr. Der findes rigtig mange muligheder, når det gælder integreret løsninger til erhverv, og vi leverer alt til cafeer, restauranter, kontorer og alle andre erhverv.

 

Skærme, der kan blive gemt væk af et maleri når den ikke bruges, men som kommer frem ved et klik på et smart device.