RoomAV logo

I denne video snakke vi omkring Barco Residentials nye projektor kaldt Njord. Den er navngivet efter den Nordisk gud.

Denne projektor er så ekstrem lysstærk så den kan benyttes i stuer hvis man altså har pladsen til at gemme den af vejen. Den er på INGEN måde lille.. De kan udover det kraftige lys output, lave et ægte 4K billede med HDR. For at dette skal kunne gengives fuldstændigt korrekt kræver det en utrolig lysstærk projektor.

 Vi har lånt denne projektor til vores evnet vi afholdt sammen med vores distributør HTP (Home Theater professionals). Der var så mange mennesker forbi og det var så dejligt at se alle være på besøg igen.

Control4 OS3 smart home.

Control4 smart home video hvor de fortæller om fordelen ved at have et velfungerende kontrol system i huset.

INTERCOM ANYWHERE…

Hermed denne video fra Control4, viser vi hvordan intercom i dit hjem kan fungere.

Udpakning af StormAudio ISP 16MK2 surround sound processor med Dolby

I denne video pakker vi StormAudios nye surround processor ud. StormAudio ISP 16mk2 er med sine 24 kanalers native dekodning, det perfekte match til din hjemmebiograf, hvis du vil have ægte Dolby Atmos performance. StormAudio kan dekode de fleste nye immersive lydformater (IMAX, DTS:X, Auro 3d, Dolby Atmos)

Vi pakker her 16 kanals udgaven ud, men den kan udvides med op til 32 kanaler. StormAudio levere også en 32 kanalers digital udgave med AES/ EBU / AVB.

Der er indbygget ROON streaming service så du kan høre dit musik bibliotek i fuld kvalitet. StormAudio ISP processor kan styrres med den gratis med følgende app eller med de mest populære kontrol systemer, som f.eks. Control4, Crestron og RTI.

Vi pakker StormAudio PA 16MK2 (16x200w) forstærkeren ud om få uger, og vi vil montere dem begge i vores showrooms 8 sæders hjemmebiograf.