Clic møbel og hjemmebiograf i stuen med surround sound pakke

På lager

Mike designede de første Clic møbler bag skrivebordet hjemme i privaten og de første prototyper stod klar i 1999. 


Markedet var ikke i stand til at levere møbler, der tilgodeså de rent praktiske behov uden at gå på kompromis med designet. Målet var derfor at lave et funktionelt møbel der kunne opfylde flere krav på én gang. 


Møblerne skulle have mange synlige og skjulte funktioner således det var op til den enkelte kunde hvad der skulle være synligt.
Der er tænkt over hver en detalje i designet og funktionerne. Intet er overladt til tilfældighederne. 


Anlæg, højtalere, kabler, software, subwoofere, spillekonsoller og alt andet med behov for at være skjult skulle møblerne kunne rumme – så lyd og design kan dominere rummet.

Produktbeskrivelse

Hjemmebiograf i stuen med skjult projektor og surround sound

Da Mike Fabricius i 1999 grundlage hvad vi i dag kender som Clic, vidste vi ikke at det ville komme til det her. En hjemmebiograf i skuffen.
En helt unik mulighed for at skjule både projektor OG lyd i en flot møbelserie fra Danske Clic.
Denne pakke er kun et forslag til hvordan det kan se ud i dit hjem men, sammen med dig, vil vi lave den løsning som passer til netop dig og din familie.
Du kan skjule alle dine favorit produkter i møblet f.eks. surround sound receiver, apple TV, xbox, playstation og højttalere. Clic møblerne kan lågerne leveres med stoffonter, så lyden nemt kan spille igennem. Ud over lækkert dansk dessign, får dine netflix eller gaming oplevelser et KÆMPE løft med denne løsning.
Vi har lavet denne video, som en inspiration til dig. Se videoen og giv os et kald eller udfyld vores kontakt side og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for dig og med Clic i dit hjem.
Komplette priser starter fra 50.000,-

Komplet hjemmebiograf til stuen med Clic