RoomAV logo
Luksus fladskærm

Eksklusiv design

 

Designet af hjemmebiografen prioriterer RoomAV meget højt. For os er det vigtigt at dine ønsker og behov indfries. Derfor skræddersyr vi i samråd med dig rummet, så du ender med en komplet gennem tænkt biograf hvor intet er overladt til tilfældighederne og komplet designet og moderne hjemme biograf.

Der er meget der skal tages stilling til. RoomAV yder en professionel service hvor alle ideer bliver vendt og drejet sammen med dig, så du får din helt egen ultimative hjemmebiograf med dit look.

Vi designer og udarbejder detaljerede planløsninger og kabelplaner der fremtidssikrer din biograf.  

En rigtig hjemmebiograf inkluderer den allerbedste projektor, lærred og elegante højttalere, overdådige biografstole, samt en masse kvalitets elektronik der tilsammen garanter dig den fortryllende magiske oplevelse med et billede, der er overvældende skrap og en lydoplevelse der kommer ind under huden.

Mørklægningsgardiner er det optimale valg hvis der er vinduer i din hjemmebiograf, for der skal selvfølgelig være mulighed for at se film, dokumentar eller din yndlingskoncert ved højlys dag. 

Room AV programmer styringen af hjemmebiografen, så alle i husstanden kan få glæde af den.

Vi har alt du skal bruge af akustik og hjemmebiograf stole og de kan fås i mange farver, varianter og med mange forskellige funktioner. RoomAV anbefaler  Fortress Seating. Men kontakt os hvis du skal have hjælp til indretningen af din hjemmebiograf.

Vi har stor erfaring indenfor både nybyg og renovering. Vi har selv et stort netværk af dygtige og erfarne håndværkere og arkitekter, men samarbejder naturligvis gerne med dine eksisterende håndværkere, hvis du har et par favoritter du kan lide at bruge.