Eksklusiv hjemmebiograf

Få et gratis møde nu!

Du kender helt sikkert fornemmelsen. Du sidder i biografen, lokalet er mørklagt, og alles fokus er på lærredet. Lydeffekterne får det til at krible i hele kroppen, og lyden omslutter dig og drager dig ind i filmens magiske univers.

Ville det ikke være fantastisk, at få den samme oplevelse i dit eget hjem? Det er ikke alle, der kender følelsen af at sidde i sit eget hjem og nyde yndlingsfilmen i ægte biografklasse. Ikke alle kender følelsen af den naturlige afslapning, der kommer helt af sig selv, af at "være i biografen" kun iklædt pyjamas.

 

Lærred.

Hjemmebiografen

Lærredet er lige så afgørende for slutresultatet i din hjemmebiograf, som højttalerne og hjemmebiograf projektoren faktisk er. Der er meget der skal tages hensyn til inden man anskaffer sig et lærred.

Surround sound.

hjemmebiograf_i_stuen_artcoustic

Du har sat dig godt tilrette og filmen er i gang. Pludselig hører du noget bag dig og kigger dig intuitivt over skulderen, når jagerflyvet med fuld kraft kommer bagfra. Det er magien i hjemmebiografen!

Projektor.

projektor_hjemmebiograf

Billedkvaliteten skal selvfølgelig være i top, men der skal tages mange hensyn til f.eks. placering, design, støjniveau, lysstyrke, billedformat og opløsning. 

Design.

hjemmebiograf_i_stuen_projektor

Designet af hjemmebiografen prioriter Room AV meget højt.  Derfor skræddersyr vi løsningen sammen. Du ender med en komplet gennem tænkt biograf hvor intet er overladt til tilfældighederne, et komplet desig og modernet hjemmebiograf.

Kontrol og lysstyring.

touchskaerm

Et eksklusivt lysdesign, kan transformere stemningen og hele designet af rummet. Room AV designer layoutet så det er meget simpelt og brugervenligt. I dag kan man enkelt og hurtigt betjene alt elektronik i hele hjemmet.

The Wall.

biograf-i-stuen

The Wall er udelukkende designet som "state of the  art" til firmaer og luksusboliger, hvor der ikke er plads til nogle kompromiser.

Går du med drømmen om sådan en oplevelse og din helt egen hjemmebiograf - så kan den sagtens blive til virkelighed. 

Om rummet til hjemmebiografen er stort eller lille, er ligegyldigt. Det er den magiske og unikke oplevelse, der er i højsædet.

Room AV kan hjælpe dig med at få drømmen om en hjemmebiograf til at gå i opfyldelse.

Vi er med hele vejen lige fra starten, hvor de første tanker og ideer opstår til det færdige resultat overleveres. Det gælder både nybyggeri og renovering.

Room AV hjælper dig igennem alle faserne, det er dine behov og ønsker, der står øverst på listen.

Alt i rummet er designet til at passe sammen, farver, stole, beklædning og akustik matcher hinanden. Dette er med til at give en helt unik oplevelse i særklasse.

Så læn dig tilbage og nyd den magiske oplevelse. 

Room AV installerer alt indenfor kontrol styring, hvilket betyder at alt i din hjemmebiograf, kan styres ved hjælp af et smart device..

Et smart device kan programmeres, så den er meget brugervenlig og kan styre alt. Ikke kun hjemmebiografen, men også i resten af teknologien i din bolig.

Især lyskontrol er ofte en overset detalje, men en meget væsentlig ting, da det er den finish, der gør at rummet går op i en højere enhed og er med til at give dig den magiske oplevelse i din helt egen hjemmebiograf.

Room AV hjælper dig med at fremtidssikre dit hjem. Måske vil du ikke starte ud med den helt store løsning, men starte ud med en lidt mindre, der kan opgraderes løbende.

Vi kan udarbejde kabelplaner der tager højde for den fremtidige indretning, dermed skal der ikke den store ombygning til, for at opgradere til et større system. Fordelen ved at have en kabelplan er, at du aldrig er i tvivl om hvor hvilke kabler er.

Room AV har indgået samarbejde med arkitekter og håndværkere, men hvis du har dine egne håndværkere samarbejder vi selvfølgelig gerne med dem helt fra starten til den endelige hjemmebiograf bliver afleveret til dig.