RoomAV logo

Ville det ikke være fantastisk, at få den samme oplevelse i dit eget hjem? Det er ikke alle, der kender følelsen af at sidde i sit eget hjem og nyde yndlingsfilmen i ægte biografklasse. Ikke alle kender følelsen af den naturlige afslapning, der kommer helt af sig selv, af at “være i biografen” kun iklædt pyjamas.

Lærredet er lige så afgørende for slutresultatet i din hjemmebiograf, som højttalerne og hjemmebiograf projektoren faktisk er. Der er meget der skal tages hensyn til inden man anskaffer sig et lærred.

Du har sat dig godt tilrette og filmen er i gang. Pludselig hører du noget bag dig og kigger dig intuitivt over skulderen, når jagerflyet med fuld kraft kommer bagfra. Det er magien i hjemmebiografen!

Billedkvaliteten skal selvfølgelig være i top, men der skal tages mange hensyn til f.eks. placering, design, støjniveau, lysstyrke, billedformat og opløsning. 

Designet af hjemmebiografen prioriter Room AV meget højt.  Derfor skræddersyr vi løsningen sammen. Du ender med en komplet gennem tænkt biograf hvor intet er overladt til tilfældighederne, et komplet design og moderne hjemmebiograf.

Et eksklusivt kontrol og lysdesign, kan transformere stemningen og hele designet af rummet. Room AV designer layoutet så det er meget simpelt og brugervenligt. I dag kan man enkelt og hurtigt betjene alt elektronik i hele hjemmet.

The Wall er udelukkende designet som “state of the  art” til firmaer og luksusboliger, hvor der ikke er plads til nogle kompromiser.