RoomAV logo

Handelsbetingelser.

Generelle oplysninger

Room AV modtager betaling med Dankort/ VISA-Dankort, VISA Electron, Mastercard. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. 

Alle følsomme betalingskort informationer håndteres af ePay og transmitteres via SSL kryptering helt fra kort indtastning til bekræftelsen af betalingen. ePay er certificeret af både Nets/Teller og E-handelsesfonden.Levering

Room AV sender kun ud i hverdage, og sender med Post Nord eller GLS til private. TNT benyttes primært til B2B forsendelser.

Room AV vil bestræbe sig på at afsende alle bestillinger indenfor 2-10 hverdage, ved mindre andet er aftalt eller fremgår under bestillingen.

Fragtomkostningerne vil blandt andet afhænge af antallet af vare, vægt og hvor vare skal leveres til. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger ved bestillingen.

Ved eventuelle uventet forsinkelser vil Du bliver kontaktet af Room AV og bliver oplyst grunden, samt en ny forventet levering. Du vil være berettiget til at annullere handlen, hvis du ikke har modtaget dine vare/ ydelser senest 14 dage efter aftalt leveringsdato.

BEMÆRK er du ikke hjemme ved leveringen kan du blive opkrævet for genudbringning. Room AV bære ansvaret for pakken indtil leveret. Der kæves underskrift ved levering.

Room AV levere i hele Danmark. Ved forsendelser udenfor Danmark samt Grønland og Færøerne kontakt os venligst for speciel forsendelser.

Du skal ved modtagelsen undersøge alle produkter, reservedele og evt. tilknyttet ydelser. Hvis du opdager fejl eller mangler skal de straks meddeles skriftligt til Room AV FØR ibrugtagning. Hvis en fejl eller mangel, som burde være opdaget før ibrugtagning, kan disse ikke senere refunderes eller ombyttes.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Gælder KUN vare købt på webshoppen.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  Lærreder samt tunge vare over 25kg
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 1750 kr. ved brug af vores servicepartnere.


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

Levering af tjenesteydelser i form af transport af varer, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med udførelse af ydelser købt, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Hvis du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Room AV

Abildager 13

2605 Brøndby


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse KUN mod forudgående aftale. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Room AV

Abildager 13

2605 Brøndby

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Klageadgang

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10/10/2022.