Oplevelse i luksusklassen i din egen stue med en intelligent hjemmebiograf.

Lad magien begynde.

Få et gratis møde nu!

 

Inviter dem du har lyst til indenfor til en magisk oplevelse, hvor alt går op i en højere enhed.

 

Hvis du ikke har et ledig rum til den store hjemmebiograf, kan stuen med lidt planlægning og omtanke sagtens, gøre det ud for en intelligent hjemmebiograf.

 

Til hverdag når der skal ses nyheder kan dette gøres fra en enten fast monteret faldskærm på væggen til en mere intelligent løsning hvor faldskærmen ikke er synlig. Den først kommer frem fra sit skjul når du ønsker det. Men når familie eller venner kommer over til  hygge aften med en god film, så trykker du bare på en knap og stuen bliver med et forvandlet fra stue til intelligent hjemmebiograf, mørklægningen kører ned alt imens lyset dæmpes. Lærredet glider stille og roligt ned fra sit skjul over loftet og det samme gør projektoren. Lyden starter op fra de i usynlige højtaler i loft og vægge. Din egen hjemmebiograf går igang.

 

Der er rigtig mange muligheder indenfor design af din hjemmebiograf i stuen. Højtalere kan være gemt helt af vejen, men der er også andre muligheder. Højtalere hvor fronten er dekoreret med motiver af kunstnere fra hele verden, eller måske højtalere i en helt bestemt farve. Lad dig blive inspireret her.     

 

Hvis du er blevet nysgerrig så klik på links til vores shop. Her er nogle af de mærker benytter når vi monter en hjemmebiograf i stuen.

 

Læs mere om: Intelligent hjem.