Indbygningskit til iPad PRO 12,9"

Ikke på lager

6.495,00 kr

Wall Smart startede i 2013 med at lave disse indbygningskit til bla. touchskærme fra Crestron, Control4 og RTI samt knaptryk til KNX. De laver flere type af indbygningskit og producere til de førende producenter.

Produktbeskrivelse

Wall Smart iPad indbygningskit til 12,9" iPad gen3 og gen4

Væg-smart, vægbeslag kombinerer funktionel kontrol og æstetisk design, så de integreres problemfrit i enhver type af væg.
Wall-Smart tilbyder shjult montering af tabletter, touchkærme, knaptryk og strømudtag fra de verdens førende producenter inden for hjemme automations branchen så som Lutron, Control4, Crestron, RTI, Apple, Samsung, Basalte og mange flere.

NY KONSTRUKTION, RETROFIT, SOLID OVERFLADE

Wall-Smart tilbyder løsninger til nybyggeri (gipsvæg og beton / mursten) til både faste overflader og eftermontering.
Ved ny konstruktion monteres Wall Smart ind i enhver væg til en fuld diskret installation, der bevarer rumindretningen. Disse flushmonteringer kan males, så de virkelig ser ud til at være en del af væggen og skabe et integreret look på enhver væg.
Retrofit-monteringerne tilbyder en ny form for let installation, med en meget hurtig og ligetil installationsproces. De banebrydende monteringer tillader let opgradering fra ældre berøringsskærme uden behov for at udføre gips- eller malearbejde. Den monterede berøringsskærm forbliver tilgængelig til service og vedligeholdelse samtidig med at det opretholder et højt niveau af æstetik og integration.

Indbygningskit til iPad 12,9" gen3 og gen4