RoomAV logo

Smart Home.

Mennesker og behov er forskellige og netop derfor er vores løsninger forskellige – de passer til dig og dine behov.  

Stuen.

Stuen er et af husets centrale rum, hvor der skal være plads til at dække forskellige behov. Musikken kan være roligt eller højt og komme fra højtalere, der ikke kan ses.  En faldskærm, der kun er synlig, når du ønsker det. Alt betjenes via et kontrol panel, der er brugervenligt designet. 

Badeværelset.

Vågn op og gør dig klar til dagen, med lyden af din yndlings musik fra skjulte højtalere i loftet. Hvorfor ikke lige få dagens nyheder fra den usynlige skærm bag spejlet, mens du sætter hår eller barberer dig? Room AV kender ikke din morgen rutine, men vi kan gøre vores til at du får en god start på dagen.

Køkkenet.

Skærmen kommer hurtigt op gennem bordpladen,  og du finder let og hurtigt opskriften frem, alt imens duften af mad breder sig i hjemmet.  Måske lytter du til musik eller snupper nyhederne  mens maden bliver klar. Det hele styrer du let via smart device som sidder på væggen.

Når man snakker om intelligente hjem, kan det hurtigt gå hen og blive et uoverskuelig projekt der involverer styring af mange forskellige tekniske apparater.

RoomAV hjælper dig igennem processen. Vi er med fra starten, hvor ønsker og muligheder gennemgås og analyseres, så det færdige intelligente hjem passer til din families behov.

Vi udarbejder kabelplaner så ingen håndværkere eller andre er i tvivl om monteringsarbejdet. Dette gør også arbejdsgangen lettere hvis, det intelligente hjem en gang i fremtiden skal udvides.

Room AV kommer ikke kun med løsninger, der er relevante her og nu. Vi ser ligeledes de fremtids muligheder, der kan ligge i dit intelligente hjem. Det kunne være intelligent styring af lys og lyd i din have.

Intelligente hjem vil også være med til at nedbringe udgifter til for eksempel el og varme.  

Intelligente hjem kan rigtig meget i dag, med alt fra styring af sikkerhed, støvsugeren, lys, gulvvarme og hjemmebiografen.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for hvad det intelligente hjem kan i dag og det styres alt sammen fra din computer, tablet eller smart phone, som er brugervenligt programmeret.

Det intelligente hjem er nu en virkelighed, og RoomAV sikrer dig også i fremtiden.

Et udpluk af vores samarbejdspartnere: