Intelligent hjem

Mennesker og behov er forskellige og netop derfor er vores løsninger forskellige

de skal passe lige til dig og dine behov.  

 

 

Hjemmebiograf i stuen

 

Der er gjort klart til en hygge aften med venner eller familie. 

Du trykker på én knap og biografen kommer til syne, alt imens mørklægningen kører ned og lyset automatisk bliver dæmpet til den helt rette stemning. 

Nu er stemingen i top og alle er klar til enten at se en god film eller en god fodboldskamp. 

Nu er spørgsmålet bare, hvem laver popcorn og hvem henter drikkevarer?

Intelligente hjem

                     intelligente hjem

 

Stuen er et af husets centrale rum, hvor der skal være plads til lidt af hvert. Man skal have mulighed for at koble af ovenpå dagens oplevelser. 

Der skal være plads til hyggeligt samvær. 

Musikken kan være stille, roligt eller højt og komme fra højtalere, der ikke kan ses. En fladskærm, der kun er synlig, når du ønsker det. Room AV kan hjælpe dig med at få det intelligente hjem du ønsker dig.

Alt betjenes via et kontrol panel, der er brugervenligt designet. 

Det er kun fantasien sætter grænserne.

Badeværelset

                     lyd og billed i badeværelse

 

Vågn op og gør dig klar til dagen, med lyden af din ynglings musik fra skjulte højtaler i loftet. Hvorfor ikke lige få dagens nyheder fra den usynlige skærm bag spejlet, mens du sætter hår eller barberer dig? 

Room AV kender ikke din morgen rutine, men vi kan gøre vores til at du får en god start på dagen.

Køkkenet      

                    Lyd og billed i køkkenet

 

Skærmen kommer hurtigt op gennem bordpladen, og du finder let og hurtigt opskriften frem, alt imens duften af mad breder sig i hjemmet. 

Måske lytter du til musik eller snupper nyhederne mens maden bliver klar.

Det hele styrer du let via smart device som sidder på væggen.

 

     

Når man snakker om intelligente hjem, kan det hurtigt gå hen og blive et uoverskuelig projekt der indvolverer styring af mange forskillige tekniske apparter.

Room AV hjælper dig igennem processen. Vi er med fra starten, hvor ønsker og muligheder gennemgåes og analyseres, så det færdige intelligente hjem passer til din famillies behov. Vi udarbejder kabelplaner så ingen håndværkere eller andre ikke vil være i tvivl om monteringsarbejdet. Dette gør også arbejdsgangen lettere hvis, det intelligente hjem en gang i fremtiden skal udvides.

Room AV kommer ikke kun med løsninger, der relevante her og nu, men vi ser ligeledes de fremtids muligheder, der kan ligge i dit intelligente hjem. Det kunne være intelligent styring af lys og lyd i din have. Intelligente hjem kan også være med til at nedbringe udgifter til for eksempel el og varme.  

Intelligent hjem kan rigtig meget i dag med  alt fra styring af sikkerhed, støvsugeren, lys, gulvvarme og hjemmebiograften. Det er faktisk kun fatasien, der sætter grænser for hvad det intelligente hjem kan i dag og det styres alt sammen fra din computer, tablet eller smart phone, som er brugervenligt programmeret.

Det intelligente hjem er nu en virkelighed, og Room AV sikre dig også i fremtiden.

 

Room AV har envidere stor erfaring i smart Home. Se mere her.

 

Et udpluk af vores samarbejdspartnere.