Kalibering

Room AV kan hjælpe med at kalibering dit udstyr, så du opnår den fulde nydelse og performance af dit udstyr. En ordenligt kalibrering er prikken over i'et og det gælder både i hjemmebiografen og multirum med lyd i flere rum i huset.

Hvem kender ikke følelsen af at komme ind i et rum eller en cafe med musik og tænke: "hold da op, her er jo næsten ikke til at være. Musikken gener mine ører". så er det helt klart fordi der mangler den rette kalibrering.

Med den rette kalibrering får du musikken helt ind under huden, uden at tænke nærmere over det og du oplever, hvordan musikken kan påvirke dig positivt og bringe dig i et bedre humør. I hjemmebiografen er en god kalibrering med til at bringe dig ind i den magiske verden som film gerne skulle gøre.

En hjemmebiograf som er opsat og kalibreret af Room Av, gør at du føler dig i et med filmen og glemmer tid og sted. Alle store som små, kan betjene den.

Man kan have købt det bedste hi-fi, men uden en professionel kalibrering får man aldrig den helt rigtige oplevelse, dette kan Room AV hjælpe med.

Vi har ofte hørt hvordan udstyr kan ændre karakter fuldstændigt ved hjælp af en ordentlig og professionel kalibrering.

Vi er ISF godkendt, hvilket betyder at vi er eksperter indenfor kalibrering.

Vi har endvidere været på en del kursuser i lyd kalibrering og benytter dagligt Dirac rum korrektions programmet.