RoomAV logo
Control4

Kontrol og lysstyring

 

Et eksklusivt lysdesign, kan transformere stemningen og hele designet af rummet. RoomAV designer layoutet så det er meget simpelt og brugervenligt. Det sikre dig den optimale oplevelse af komfort og kontrol. I dag kan man enkelt og hurtigt betjene alt elektronik i hele hjemmet.

 Alt kan betjenes via små skærme som indbygget i vægge, smartphones og andre moderne Devices’. 

Vi kan programmere alt, så dit hjem går op i en højere enhed. Det gælder blandt andet alarmen, filmen, musikken, gardinerne, kameraerne, lyset og selvfølgelig hjemmebiografen. 

Vi er med ved opstarten i moderne nybyggeri, og er i tæt samarbejde med arkitekter og bygherre. Der er vi med til at planlægge hvor kabler skal ind fræses, samt den optimale placering af indbygnings højtaler og kontrolpaneler. 

RoomAV ved at familiers liv stil er forskellige og derfor er det nødvendigt at lave individuelle tilpasset løsninger. Vi gennemgår hvert enkelte rum, sammen med jer for at finde frem til præcis den løsning som passer til din families brug af huset. Vi ser dette som et MEGET vigtigt punkt for at I skal blive glade for Jeres nye hus.

Vi ser disse punkter som er de primære man skal overveje.

 

Smart Lightning

 

Nem lysstyring som alle i huset kan bruge. Det betyder også at huset selv kan tænde og slukke afhængigt af om du er hjemme eller om det er dag eller nat. 

Vi laver altid lysscener, som vi kalder dem. Det kan være du har en scene som hedder ”TV” og når du så aktivere den, vil den tænde to lamper i stuen på kun 50% lysstyrke og slukke lyset i gangen. Man kan selv rette lysscenerene, hvis man skulle have lyst til at ændre dem. Det kan også være når du trykker “play” i din hjemmebiograf at lyse fade helt ned over 12 sekunder før det slukker. Der er mange muligheder for at lave lysscener.

Vi kan nemt integrere med Philips HUE og KNX som nok er de to største for tiden. Ellers kontakt os og vi vil hjælpe dig. 

Sikkerhed

Alarm system giver sikkerhed i hjemmet, men det kan virkeligt også give grå hår. Men det er super vigtigt at det er tilpasset din familie og den tryghed I har behov for.

Det dækker også over videoovervågning og udendørsbelysning og til adgangskontrol (ADK) Alt kan være tilgængeligt fra en indbygget touchskærm, dine telefon eller tablet.

Intercom

En meget overset løsning. Men hold da op vi har fundet ud af at mange kan bruge det i et større hjem. Det kan være lige fra dørklokken, som du også kan besvare selv om du ikke hjemme og med video, til ”nu er der mad” til alle husets rum. Nogen benytter det til at kontakte deres børn hvis ikke de svare på deres telefon.

 

Multirum

 

Lyd og billede i alle de rum du ønsker. Vælg rummet og hvilken Spotify playlister eller net radio du vil lytte til, og du kan nyde din yndlingskunstner i mens du er i bad.

Stemmestyring (voice control)

Når man har designet kontrolsystemet, kan vi tilføje stemmestyring til dit hus til basale funktioner.

Klima og komfort

Det er her mange vælger at kunne styre deres varme og køling, sætte sin termostat. Det er også her man kan styre sine gardiner eller persienner i huset. 

Og hvis man gerne vil spare på køling i sit hus når det er sommer, kan man automatisk for gardiner til at lukke solen ude, f.eks. om eftermiddagen i soveværelset. Og gardinerne køre selv op når sole har passeret rummet via den smart astronomiske ur som er indbygget og sat ud fra ens koordinater.

 

Remote og touchskærme

 

En lækker remote i aluminium og med flot lille diskret touchskærm til at styre hele stuen eller hjemmebiografen med. Den er på wi-fi og skal blot lades op i dens flotte stander.

Og i rum uden remoter eller den bare nok ville forsvinde, kan man få touchskærme i væggen eller til at stå et bord. De kan styre huset og rummet, men kan også bruges til intercom samt besvare dørklokken, og se et overvågningskamera.

En touchskærm giver en større komfort end hvis man valgte en tablet siddende på væggen. Ofte når de går i stykker, passer den nye model ikke i ens holder. Samtidigt oplever vi til tider at de skal opgraderes for at fungere med kontrolsystemer samt de skal låses op før brug.

Room AV har stort kendskab til alle de muligheder der inden for kontrol og styring af dit hjem. 

 

Programmering til stuen eller hjemmebiografen

 

Et kontrolsystem er en samling af produkter som samler kontrollen af alle dine favorit lyd og billedprodukter, om det så er i din stue eller hjemmebiograf, og samler det til en brugervenlig oplevelse for alle i familien. Her taler vi selvfølgelig om f.eks. tv, forstærker, Apple TV Blu-ray afspiller eller blot din tv-boks. Bare vælg rum og vælg hvad du vil se eller høre i det rum.

Når man laver sig et almindeligt system i stuen, er der altid flere “bokse” som skal levere ens lyd eller billede. Hvert produkt kommer med sin egen remote eller app til at styre hver enkelt “boks” med… Et kontrolsystem samler alle disse fjernbetjeninger i en og brugervenlig fjernbetjening eller app. Alle de originale remotes ligger du derefter blot i skuffen.

Vores programmeringstimer dækker, Crestron, Control 4, RTI, AMX, Lutron, KNX og IHC og vil blive leveret af uddannet personale. Vi levere programmering til både erhverv og private. Opgaven kan udføres remote eller onsite med besøg af programmør på din adresse.