Mikkel Kesslers private hjemmebiograf med Dolby Atmos, 4K projektor og CinemaScope billede.

Vi var så heldige at få lov at samarbejde med Mikkel Kessle omkring hans private hjem. Et fuldt smart home med Control4 og en super lækker Dolby Atmos hjemmebiograf med ægte 4K og CinemaScope billede.

Mikkel ville gerne have en biograf med massere af god bund og lækkert Dolby Atmos med flere sidderække. Billedet skulle være i 4K og være i 2:35 Cinemascope.

Billedet lavede vi med en Wolf Cinema 4K UHD projektor med en motoriseret anamorfisk linse og et ScreenResearch lærred i lidt over 3m brede.

Til lyden bruger vi bla. en Anthem MX-720 Dolby Atmos surround receiver og til de mange ekstra kanaler bruger vi ekstra effektforstærkere.

Så det blev til 4 sidekanaler i alt for bedere at kunne dække de to rækker, 2 bagkanaler og 4 atmos højttaler. De tre frontkanaler er bygget ind i væggen og gemt af lærredet, som er akustisk tranperant. Det betyder at højttalerne kan spille igennem lærredet og dermed er helt gemt. Subwooferne er gemt bag stoflåger i det speciel bygget møbel, som går fra væg til væg under lærredet. I møblet er også alle de andre kilder gemt som X-box og UHD afspiller. Alle film og spil samt controllere ligge i møblet, så der altid ser pænt ud.

Se her vores video fra Mikkels hjemmebiograf:

Tilbage til Cases↵