RoomAV logo
Lys kontrol

Multirum

 

Med multirums løsninger fra RoomAV får du et system, som giver dig nem adgang til musik i alle de rum du ønsker. 

 
 

Multirum er en universal betegnelse for lyd og billede i flere rum. Og på dansk, betyder det blot at du kan have samme musik/ film kørende i flere rum, samtidigt, uden ekko og forsinkelse. 

Men hvert rum kan også høre sin egen musik og du kan se din yndlingsserie i soveværelset, uafhængigt af hvad andre i familien gør, i resten af huset. De kan stadig se deres film eller lytte til musik, uden at du bliver tvangsindlagt til deres valg af musik.

En af de helt store fordele ved multirum er, du placerer alt teknik et centralt sted i huset. I de andre rum i huset, skal du kun have en skærm og højttaler, for at kunne benytte alt den centralt placeret teknik.

Centralt placeret teknik kræver en form for kontrol, da de med følgende fjernbetjeninger jo ikke kan række så langt. I alle de rum som skal kunne høre musik og se film, skal du jo kunne styre teknikken som ikke længere er i rummet sammen med skærmen. Du får en række af muligheder at vælge fra, om hvordan du ønsker at styre dit nye system. 

Ønsker du kontrol via dit ynglings device, som kan være en telefon eller tablet, eller du nemt og hurtigt kan styre dit hus, via indbygget touch skærme eller blot en lækkert designet fjernbetjening.

Så bygger du nyt eller kraftigt renovere din bolig, kan du overveje om det ikke var noget du burde forberede dit hus til. Det kan godt være pengepungen ikke et til at købe udstyr nu, men få lavet installationerne nu. Det er ikke det som sprænger budgettet, hvis det er lidt stramt i et større byggeprojekt.

Kabler til et Smart Home og til multirum er de samme typer kabler. Selve grundstrukturen er det samme, og kan benyttes til mange typer af løsninger i fremtiden, og er typisk ikke låst til kun et mærke af udstyr. I hvert fald ikke hvis du benytter Room AV til at hjælpe dig, med en kabelplan og benytter dig af vores services. 

En kabelplan fra RoomAV sikre dig også at hele din grundstruktur i hjemmet er klar til Wi-Fi og netværk i huset med god wi-fi dækning, selv i haven, hvis det skulle være et ønske. Hvis du har Elbil som f.eks. Tesla, skal jo have netværk i garagen til software og status på din bil.

 

Til forside