Paradigm Defiance V10 aktiv subwoofer

På lager

4.700,00 kr

Historien om stor lyd i Canada.
Vidste du, at Paradigm-højttalere stadig bliver designet, konstrueret og bygget i deres hovedkvarter lige uden for Toronto, Canada? Det har været sådan siden 1982.
Det var, da medstifterne Jerry VanderMarel og Scott Bagby besluttede at bygge højtydende højttalere lokalt. De ville specialdesigne deres højttalerkomponenter baseret på videnskab og ikke på spekulation.
Deres mål var at opnå et præstationsniveau, der ville slette selve højttaleren fra ligningen. Ren, naturtro lyd, uhæmmet af farvning, uhæmmet i sin evne til at omsætte magt til lyd. Og at gøre det til en pris, der giver enhver mulighed for at opleve denne magi.

Produktbeskrivelse

Difiance V10 Subwoofere fra Paradigm med indbygget rumkorrektion.

Paradigm har en unik serie af aktive subwoofere. Deres V-serie og deres X-serie. Fællestrækkene er subwoofers som leverer ren "power" som er helt rent leveret respons med perfekt matchet og indbygget forstærker.
Unik rumkorrektion via ARC® (Anthem Room Correction) som gøres nemt fra din smartphone. Hvis man vil udforske denne rumkorrektions del yderligere, kan man via en computer, ARC software (gratis) og en ARC mikrofon (købes seperat), lave mere avanceret justeringer.
Du vil så have en perfekt balanceret, powerful og effektiv bas i din stuen eller hjemmebiograf. 
Alle spec og tegninger er under "downloads" fanen.
Se en video omkring alle subwoofere i Paradigms V og X serien.

Paradigm Defiance V10 subwoofer

 

Iframe