REL Acoustics HT1508 Predator subwoofer

På lager

14.995,00 kr

REL Acoustics historie


Selv fra begyndelsen har dette været et arbejde af kærlighed, født ud fra et ønske om en mere perfekt lydoplevelse. Det begyndte med en mands utilfredshed med ydeevnen i subwoofere, der var tilgængelige på det tidspunkt. Denne søgning efter bedre bas og denne forfølgelse efter perfekt lyd forbliver drivkraften bag REL.
Det har vedvaret gennem ændringer i ejerskab, det har drevet massive fremskridt inden for teknologi og innovationer i design. Slip kraften, dramaet og det sjove, der ligger inden for fantastisk oplevelser i musik og film løs med REL Acoustics.

Produktbeskrivelse

REL Acoustics Predator HT 1508 omdefinerer power og bas til hjemmebiografen. 

REL Acoustics Predator subwoofer kan være alt ødelæggende, når de bruges i dedikerede hjemmebiograf setups, men forvandler også den seriøse gamers oplevelse og samarbejder smukt med aktive trådløse højttalere til gengivelse af musik.
Predator HT/1508 er en unik kombination af let og moderne 15” CarbonGlas ™ driver, koblet til en kraftig 800W lineær forstærker, der producerer ekstraordinær dynamik og bruger kun 20 watt ved standby. Internt der udviklede REL Acoustics specielt tilpassede hjemmebiograf inputfilter, der producerer ekstrem flad bas respons helt ned i de lave 20'ere.
REL Acosutics har designet driveren af ​​i Predator HT1508 til at være let og nøjagtigt reaktiv. Hjemmebiograf lyden kan og bør være  let, legesyg, morsom og til tider skræmmende eller ærefrygtindgydende. Dyb bas, der reagerer hurtigt og ubesværet på disse omskiftninge i lydtryk i løbet af en film, skaber en meget mere tilfredsstillende oplevelse af mediet, end typiske kommerciele biograf kan levere.
Som med hele HT-serien spilder Predators industrielle design intet på ornamentering for sin egen skyld og leverer et enkelt, men alligevel tilfredsstillende design, og blander smukt aluminium i kontrast til en sofistikeret, poleret topoverflade. I stedet for bare fødder bruger Predator fuld dybdeskinner, der er nødvendige for bedre at klare den kraft, den producerer.
Predator er også en af de eneste subwoofer vi benytter, hvor vi kan benytte op til 3 styk stablet, for at opnå endnu bedre bas respons i din hjemmebiograf.

Wireless kit på foto 4 medfølger IKKE og koster 1900,-

Predator 15" subwoofer

Iframe

 

Iframe