RoomAV logo
control4 lyskontrol
touch_screen_bedroom
control4 smart
previous arrow
next arrow

Intelligent hjem

Et Smart home består af en masse elektroniske enheder i hjemmet som snakker sammen, for at gøre hverdagen nemmere for dig. De elektroniske enheder kan eksempelvis være belysning som kan kontrolleres fra en mobiltelefon eller ved hjælp af stemmestyring.  Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Biograf i stuen

Oplevelse i luksusklassen i din egen stue med en intelligent løsning. Inviter dem du har lyst til indenfor til en magisk  oplevelse, hvor alt går op i en højere enhed.  Du behøver ikke have det store rum til en  hjemmebiograf.

Smart home

Smart home giver dig mulighed for at styre teknologien i hjemmet via et enkelt tryk. Samtidig giver det intelligente hjem mulighed for at kunne kommunikere med andre divices f.eks. overvågning eller lys styring.

 

Control4

Et professionelt installeret  system der er brugervenlig. Styringen sker via smartphone, tablet, computer, indfældede knappaneler i væggene eller via en menu på tv-skærmen. 

 

Unikke møbler

Møbler hvor ALT er gemt væk i et funktionelt design. Møbler er mere end bare møbler, de skal opfylde dine funktionelle behov og samtidigt leve op til dine krav med hensyn til stil. RoomAV samarbejder med førende kvalitets designere indenfor møbelbranchen.

 

Undendørs lyd

Udendørs højttalere er bygget til at kunne modstå det danske vejr på godt og ondt. Så lige meget om det regner, blæser eller solen står højt på himlen, kan du lade højttalerne hænge ude hele året rundt med god samvittighed. 

 

Multirum

Med multirums løsninger fra RoomAV får du et system, som giver dig nem adgang til musik i alle de rum du ønsker.

RoomAV står til rådighed og det er lige meget om det er privat eller erhverv. 

Intelligente hjem er med til at gøre din hverdag lettere.

Vi installerer alt, der har med intelligente hjem at gøre, lige fra dit eget hjem til den store internationale virksomhed.

Alt bliver monteret med de sidste nye moderne løsninger, der er super brugervenlige.

Tilbage til forside