RoomAV logo

Udendørs lyd og lys

Forstil dig en flot sommeraften, vennerne eller familien er ankommet. Kødet er smidt på grillen og hele haven er fyldt af en behagelig musik.

Musikken kommer ikke inde fra huset, men fra højtalere der er skjult rundt omkring i haven. Udendørs højtalere er med til at give den perfekte stemning i haven, ligegyldigt om du har gæster eller bare en stille stund for dig selv. 

Når solen går ned og roen sænker sig omkring dig, bliver din have oplyst af et behageligt varmt lys. Du styrer selvfølgelig styrke og farve.

Vi kan tilbyde alle former for udendørsbelysning, og med det rette valg kan du blive ved med at nyde sommervarmen i haven til langt ud på aftenen.

Om du drikker varm kakao med sneen dale omkring dig eller du hypper kartofler, så giver musik og lys præcis den stemning du ønsker.

Musik under åben himmel er meget anderledes end i et rum med fire vægge. Udendørshøjtalere har et diskret design som gør, at de kan gemmes af vejen i haven mellem buske og træer.  Der er ligeledes modeller der kan hænge i carport eller under udhæng, og de kan fås i flere farver og størrelser.

Udendørs højttalere er bygget til at kunne modstå det danske vejr på godt og ondt. Så lige meget om det regner, blæser eller solen står højt på himlen, kan du lade højttalerne hænge ude hele året rundt med god samvittighed. 

Der er flere muligheder for at styre musikken og lyset, de fleste vælger at styre musikken via tablets eller smartphone. På den måde kan der vælges hvor der skal være musik og lys rundt omkring på grunden.