Få et gratis møde nu!

Unik Hjemmebiograf

Du kender helt sikkert fornemmelsen. Du sidder i biografen, lokalet er mørklagt, og alles fokus er på lærredet. Lydeffekterne får det til at krible i hele kroppen, og lyden omslutter dig og drager dig ind i filmens magiske univers.

 

Ville det ikke være fantastisk, at få den samme oplevelse i dit eget hjem?

Det er ikke alle, der kender følelsen af at sidde i sit eget hjem og nyde yndlingsfilmen i ægte biografklasse.

Ikke alle kender følelsen af den naturlige afslapning, der kommer helt af sig selv, af at "være i biografen" kun iklædt pyjamas.

 

Går du med drømmen om sådan en oplevelse og din helt egen hjemmebiograf - så kan den sagtens blive til virkelighed. 

Om rummet til hjemmebiografen er stort eller lille, er ligegyldigt. Det er den magiske og unikke oplevelse, der er i højsædet.

Room AV kan hjælpe dig med at få drømmen om en hjemmebiograf til at gå i opfyldelse.

 

Vi er med hele vejen lige fra starten, hvor de første tanker og ideer opstår til det færdige resultat overleveres. Det gælder både når det handler om nybyggeri eller renovering.

Room AV hjælper dig igennem alle faserne, det er dine behov og ønsker, der står øverst på listen.

 

Alt i rummet er designet til at passe sammen, farver, stole, beklædning og akustik matcher hinanden. Dette er med til at give en helt unik oplevelse i særklasse.

 

Så læn dig tilbage og nyd den magiske oplevelse. 

 

Magisk hjemmebiograf

Se vores udvalg af biografstole, lærred, projektor og højtalere til din hjemmebiograf på vores webshop  og lad dig inspirere til din kommende hjemmebiograf.

Hvis du ikke lige finder det, du synes, der passer til dit hjem og din indretning, så giv os et kald og vi vil sammen finde den unikke og skræddersyede løsning til dig og din familie.

 

Room AV installerer alt indenfor kontrol styring, hvilket betyder at alt i din hjemmebiograf, kan styres ved hjælp af et smart device..

Et smart device kan programmeres, så den er meget brugervenlig og kan styre alt. Ikke kun hjemmebiografen, men også i resten af teknologien i din bolig.

Især lyskontrol er ofte en overset detalje, men en meget væsentlig ting, da det er den finish, der gør at rummet går op i en højere enhed og er med til at give dig den magiske oplevelse i din helt egen hjemmebiograf.

 

Room AV hjælper dig med at fremtidssikre dit hjem. Måske vil du ikke starte ud med den helt store løsning, men starte ud med en lidt mindre, der kan opgraderes løbende.

Vi kan udarbejde kabelplaner der tager højde for den fremtidige indretning, dermed skal der ikke den store ombygning til, for at opgradere til et større system. Fordelen ved at have en kabelplan er, at du aldrig er i tvivl om hvor hvilke kabler er.

 

Room AV har indgået samarbejde med arkitekter og håndværkere, men hvis du har dine egne håndværkere samarbejder vi selvfølgelig gerne med dem helt fra starten til den endelige hjemmebiograf bliver afleveret til dig.