RoomAV logo
Luksus møbler til hi-fi

Unikke møbler


Møbler hvor ALT er gemt væk i et funktionelt design.

RoomAV samarbejder med førende kvalitets designer indenfor møbelbranchen.

RoomAV er behjælpelig, så du kan få dit helt eget unikke skræddersyet møbel.

I og omkring et møbel med mange forskellige produkter er der ofte et umuligt kaos af ledninger.  Det er umuligt at se hvad der til hvad. Selv om du har et møbel der er lige dig, kommer møblets design ikke rigtig til udtryk, fordi der hænger ledninger ned. Det hele virker pludseligt meget rodet.

RoomAV samarbejder med designer og forhandler, der netop ligger stor vægt på, at kabler skal være gemt af vejen og ikke hænge synligt fremme

Med en montering fortaget af RoomAV er du sikret, at der ikke er synlige kabler samt at alle kabler er mærket op og ikke fylder mere end højst nødvendigt. Dermed opnår du et resultat hvor alt er gemt væk men alligevel let at komme til.

 Clic er en gennemtænkt kombination af eksklusivt design og mange funktioner.  Funktionerne gør det muligt at gøre kabler, spilkonsoller, software og alt andet der forstyrrer øjet, til en del af et stilfuldt set-up.

De er håndlavet i Danmark. Clic benytter en speciel teknik, der muliggør en helt præcis samling. Det er samme teknik, der benyttes ved produktion af højttaler kabinetter,

Hvilket muliggør en stabil ramme, så selve bagbeklædningen er aftagelig.  

Clic møblerne kan bygges op, så de passer præcis til dine behov.

Et lille udpluk af vores andre samarbejdspartner.