Uvildig rådgivning

På lager

 
Produktbeskrivelse

Uvildig rådgivning, kan I det?

Ja, det vil vi godt vove at påstå vi kan.. Hvis du blot er i tvivl om hvilke produkter du skal bruge fra andre butikker hjælper vi dig gerne. Vi er ikke "gift" med vores produkter og søger altid den bedste løsning til dig og dit behov.
B&O eller ej, det betyder ikke noget for os, da vi jo designer systemer til netop dine ønsker, og det kan jo være at en anden producent netop har det produkt som skal til, ud over de vare vi føre her i shoppen.
Står du og er i tvivl tager vi gerne med dig på shoppetur i butkker og finder det bedste til dig. Lidt lige som en "personal shopper" Ring gerne til os hvis du skulle have spørgsmål.

Hvordan gør man?

Simpelthen læg de timer i kvurv som de selv vurdere der skal til. Når du har lavet din bestille færdig, kontakter vi dig på telefon eller mail og stille lidt spørgsmål til opgaven og derefter vurder vi om timetalet er rigtigt. Så aftaler vi en tid, som passer dig, at vi udføre opgaven.
Timen starter ved afgang fra firmaadressen. Husk ved bestillingen at tjekke din adresse og telefonnummer, da vi kontakter dig og aftaler tid. Vi trækker ikke pengene fra dit kort, før efter vi har leveret det antal købte timer. Har du undervejs brug for flere timer, alt i mens at montøren er onsite, kan du købe dem på shoppen og fremvise kvittering.
Skal du bruge mange timer kontakt os venligst. Telefonnummer er altid i bunden af vores website.