RoomAV logo
arkitekt tegnet hjemmebiograf

 Arkitekt tegnet luksus hjemmebiograf med 5K

Se hele billedserie

Denne flotte biograf er tegnet af Samuel Staalgren fra Samuels Architecs i samarbejde RoomAV. 

Kunden ville gerne have et super flot rum som harmonere med hele husets stil. De ville ikke gå på kompromis med hverken design eller lyd og billede kvaliteten.

Da det var et stort ønske at få det sidste nye og med Dolby Atmos, forslog vi at udgave kælderen yderligere. For at få en flot Dolby Atmos lyd skal der loftshøjde til. 

Det kan du se på fotos at den rå skal er blevet udgravet i fronten, netop for at kunne give kunden de helt store oplevelser som de ønsker sig.

Lærredet fra ScreenResearch er akustisk transparent, som betyder at alle højttalere i front, kan gemmes bagved lærredet. Det giver den bedste mulighed for optimal placering af centerkanalen.

CinemaScope Bragi Projektoren i 5K er bygget ind i en kasse bag i biografen, og er fra Barco Residential.

KNX styre alt lyset i denne luksus hjemmebiograf og “snakker” sammen med Control4 systemet, så du kan styre alt via kun EN app, eller den flotte aluminiums remote NEEO fra Control4

Audio Control levere kraften til denne helt fantastiske hjemmebiograf. Masser af overskud og med Dirac Live rumEQ

Vi har 4 subwoofere fra Danske ArtCoustic, 4 side kanaler, 2 bagkanaler, 6 Dolby Atmos kanaler (sidder i loftet) og de 3 kanaler i fronten. Alle fra Sonance reference serie

Udstyr som indgår i denne løsning

Control4

Barco Residential

KNX

Audio Control

ScreenResearch

Sonance

ArtCoustic

Apple TV 4K

Middle Atlantic

Playstation 5

Xbox

YouSee 4K tv boks

SCP cablesSolution By RoomAV