Øget bekvemmelighed og komfort

Efter en lang arbejdsdag kan et intelligent styret hjem føles som en luksusoplevelse. Hjemmet er forberedt på at byde dig velkommen med behagelig belysning og temperatur, der er skræddersyet efter dine præferencer og vaner.

Du nyder også andre luksus funktioner, såsom en hjemmebiograf, golfsimulator, din mancave, et Smart TV med adgang til et bredt udvalg af underholdningsmuligheder eller et hjemmegym med avancerede fitnessapparater.

Luksuriøs teknik.

Du oplever stor komfort i det øjeblik du træder ind igennem hoveddøren. I dit hjem går æstetik og design op i en højere enhed. Din bolig har elegante designet touch paneler så du nemt kan styre dit hjem fra alle rum.

Alt det Tekniske

Du har fuld kontrol over din bolig og det føles meget bekvemt og befriende. Det tekniske udstyr er gemt af vejen og du glemmer hurtigt at det er i boligen.

Sådan får du luksuriøs teknik i dit hjem

Efter indledende møder, hvor design, behov og budget er afklaret. Udarbejdes der tidsplan over det videre forløb.

Hvis du har en travl og hektisk arbejdsdag eller rejser meget, kan det være en luksus at have et intelligent sikkerhedssystem, der overvåger hjemmet og giver dig ro i sindet. Dette kan inkludere en intelligent dørklokke med videoovervågning, der giver dig mulighed for at se og tale med besøgende på din smartphone, eller et intelligent alarmsystem, der kan tilpasse sig dine rutiner og give dig besked om eventuelle sikkerhedsproblemer.