Eksklusive hjemmebiografer

Det øjeblik du træder ind i en hjemmebiograf, mærker du en følelse af afslapning og hygge. Stemningen er dæmpet og intim, med lav belysning og en behagelig atmosfære. Du mærker spændingen bygge sig op, når du ser det store lærred og højttalerne i rummet, og du ved, at du er klar til at fordybe dig i en filmoplevelse på en helt anden måde end hvis du var i en almindelig biograf. Du oplever en følelse af at være hjemme og i dit eget rum, hvor du kan læne dig tilbage og nyde filmen uden forstyrrelser.

Få det bedre af at have en hjemmebiograf.

Du oplever følelsen af at være en del af noget unikt og du deler denne fantastiske oplevelse sammen med dine venner og familie. Din hjemmebiograf bliver det store samlingspunkt.

Alt det tekniske i hjemmebiografen.

En hjemmebiograf er en samling af forskellige teknologier og udstyr. Samlet set giver hjemmebiograf en autentisk biograf følelse med høj kvalitet af både lyd, billede, bekvemme siddepladser og adgang til et bredt udvalg af medier.

Sådan udfører vi din luksus drømmebiograf.

Efter indledende møder, hvor design, behov og budget er afklaret. Udarbejdes tidsplan over det videre forløb.

Alt i alt er hjemmebiografen et rum med en behagelig og afslappende stemning, der indbyder til at blive fordybet i filmens magiske verden. Du sætter dig i biografstolen og læner den lidt tilbage så du sidder komfortabel og du er så klar til at blive en del af filmen.