RoomAV logo
hjemmebio

Luksus hjemmebiograf med læder paneler, crestron, stormaudio og screenresearch akustisk transparent lærred.

Biografen lavede vi sammen med vores distributions partner HTP (Home Theater Professionals) for et del år siden. Vi har været besøg igen og fik lov at tage lidt fotos. 

En af de fedeste detaljer ved rummet, er det kæmpe væg til væg lærred fra ScreenResearch i CinemaScope format. Lærredet kan maske af, så man også kan bruge almindeligt apple tv 4K og TV i 16:9 formatet.

Lærredet fra ScreenResearch er akustisk transparent, som betyder at alle højttalere i front, kan gemme bagved lærredet. Det giver den bedste mulighed for optimal placering af centerkanalen.

Projektoren er bygget ind i en kasse bagved biografen og har en kæmpe anamorfisk linse på. Hele dette set up styres nemt via vores Crestron løsning.

KNX styre alt lyset i denne luksus hjemmebiograf og “snakker” sammen med Crestron systemet, så du kan styre alt via kun EN app, som vi har designet til kunden.

Biograf stolene i denne luksus hjemmebiograf, er fra amerikanske Fortress Seating, som skræddersyer nogen af de bedste stole man kan få til hjemmebiografer.

StormAudio levere kraften til denne helt fantastiske hjemmebiograf. Masser af overskud og med Dirac Live rumEQ

Vi har 4 subwoofere, 4 side kanaler, 2 bagkanaler, 4 Dolby Atmos kanaler (sidder i loftet) og de 3 kanaler i fronten.

Udstyr som indgår i denne løsning

 

Crestron

KNX

StormAudio

ScreenResearch

Fortress Seating

Kaleidescape filmserver

Apple TV 4K

Middle Atlantic

Playstation

YouSee 4K tv boks

Solution By RoomAV

 

Næste case