RoomAV logo
Skjult biograf i stuen
Motoriseret lærred

 

Forstærker
Server til film

 

Projektor i væg
Lærred gemt i kasse

 

En hjemmebiograf i stuen, hvor man ikke kan se eller høre projektoren.

 

Se billedserie

 

Vi byggede denne biograf for en del år siden. Kunden var ret klar fra starten ved vores møder, om hvad de ønskede sig. En hjemmebiograf i stuen, hvor man ikke kan se eller høre projektoren.

 

Det blev løsningen at lave et projektor hul i væggen og gemme den i skabet i gangen bagved stuen. Dermed var projektoren kun reduceret til et lille glas i væggen.

 

Løsningen blev lavet med et lækker motorlærred med tabtenison som sørger for at lærred ALTID er spændt ud og helt plant for de flotte billeder.

 

Systemets powerhouse er fra StormAudio og løfter dermed oplevelsen helt op, med dolby atmos og DiracLive rum EQ. Vi har indbygget to subwoofere i loftet for fed og præcis basgengivelse i den flotte stue.

 

Projektoren er fra Wolf Cinema er og er en laser full 4K UHD projektor med ægte HDR, samt DLP teknologi for optimal og langtidsholdbar farver i hele projektorens levetid.

 

Hele stuen har elektriske plisé gardiner med mørkelægning fra Lutron, og alt i rummet styres let og elegant af Control4 via telefoner og iPads. Voice Control er også her en del af designet.

 

Produkter som indgik i løsningen:

Control4

Wolf Cinema

Steward filmscreen

StormAudio

Lutron gardiner

Sonance højttalere

Apple TV 4K

Nordost kabler

Google Nest mini