RoomAV logo
The Wall

The Wall fra Samsung

Samsung The Wall Luxury afspejler nye innovationer inden for skærmteknologi. 

The Wall er udelukkende designet til “state of the art” firmaer og luksusboliger, hvor der ikke er plads til kompromiser.

146″ eller 292″ i 16:9 eller Cinemascope.

The Wall kan tilpasses til næsten enhver størrelse og størrelsesforhold, hvilket forbedrer integration i boligen til at matche designet af hjemmet. The Wall Luxury tilbyder et nyt niveau af fordybende design og sikrer, at man som ejer af the wall, kan opleve denne overlegne billedkvalitet i ens ejet hjem.

The Wall Luxury er ideel til selv de lyseste områder af boligen. Den er konfigurer bar og kan tilpasses til forskellige størrelser og aspekt forhold fra 73 ”i 2K-definition til 292” i 8K-definition. Med dekorationsrammer har The wall mulighed for nærmest at forsvinde problemfrit ind i omgivelserne, hvilket sikrer, at der ikke forstyrres i det ønskede design og atmosfære i rummet.

Levende digital kunst.

The Wall Luxury tilbyder en ny brugerflade og oplevelse. Baseret på forskning i livsstil og præferencer, går the wall langt ud over kun billedkvalitet og giver en personlig brugeroplevelse. Takket være en 100.000 timers levetid er The Wall designet til aldrig at slukke, men kan benyttes til et digitalt lærred, der bedst matcher ejerens indre behov og personlige humør. Når skærmen ikke bruges, kan omgivelsesfunktionen vise en række kuraterede kunst fra malerier, fotografier og videokunst som tilpassede billeder med digitale rammer.

”Vi havde til hensigt at skabe et produkt i modsætning til noget andet – der matcher livsstilen og smagen for dem, der leder efter de mest eksklusive og premium visuelle oplevelser i deres hjem.”

Seog-gi Kim, koncerndirektør for Visual Display Business hos Samsung Electronics

Brugen af AI (artificial intelligence)

The Wall Luxury er også udstyret med AI-billedkvalitetsmotor, Quantum Processor Flex. Dette giver optimeret billedkvalitet scene for scene, uanset det originale kildeformat. Quantum Processor Flex er en maskinlærings baseret billedkvalitetsmotor, der analyserer millioner af billeddata for derefter automatisk at kalibrere den oprindelige lave opløsning i henhold til den modulære skærmopløsning.

The Wall – til alt du ser og til gaming.

Uanset om du ser en klassisk film, en forventet sportsbegivenhed eller spiller det nyeste konsolspil, giver AI-opskalering, Quantum HDR-teknologi, og høj lysstyrke på 2.000 nits og 120Hz videofrekvens, giver the wall en rig og overlegen visuel oplevelse, der er uden sidestykke. 

For at komplementere skærmens unikke design muligheder og fantastiske billede, har Samsung samarbejdet med branchens førende hjemmeunderholdnings- og automatiseringssystemer. Samsung samarbejder med danske Steinway Lyngdorf til deres lydløsninger og både lyd og billede, kan styrers nemt via Control4 og Crestron.

Room AV er det første firma i DK som aktivt sælger The Wall løsninger, og som har samarbejdet på plads med Samsung, Steinway & Lyngdorf, Control4 og Crestron. Room AV har allerede designet de første private hjem samt rådgivet nytænkende firmaer i DK. Så tag kontakt til Dennis Sørensen som vil hjælpe dig videre i denne vilde innovative rejse af lyd og billede.