RoomAV logo
kontrol og lys styring

Kontrol styring

Lysstyring og kontrol skal være nemt og hurtigt.

 

Familien er samlet, snacksene er på bordet og der er lagt op til en afslappet og hyggelig aften.

Filmen starter med et tryk på et smart device. Det ideelle miljø skabes, lyset dæmpes, rullegardinerne lukkes ned, der tændes for klima anlægget, så temperaturen bliver behagelig. Med et starter filmen og I bliver alle sammen ind hyldet i filmens magi.

Med vores kontrolsystemer kan du forvandle din favorit telefon eller tablet til den ultimative fjernbetjening, så du kan kontrollere, automatisere og overvåge dit hjem, selv når du er hjemmefra. 

Du styrer alt omkring dig , så du kan nyde den optimale komfort og velvære på et hvert tidspunkt. Det kan være lys, varme, persienner, markiser, alarmer, udendørs belysning og meget mere. De ønskede funktioner starter, når du giver besked og med et har du fuld styring over dit hjem lige meget, hvor du befinder dig.

Når du tager af sted på ferie, kan du med et enkelt tryk få markisen til rulle ind, garageporten lukkes og låses, tyverialarmen sættes til, alt lys slukkes og programmet, der simulerer ”at vi er hjemme”, starter. Hvis et apparat går i stykker, mens du er væk, vil du blive informeret om dette enten via en tekstbesked eller en e-mail.

Når du er på vej hjem igen, kan du sende instrukser via internettet til huset. Så er huset klar til modtage dig.

RoomAV skræddersyer en løsning der passer til dig og din familien. Sammen laver vi en behovs analyse, der klarlægger, hvad jeres behov er og hvad der kan gøre jeres hverdag lettere. Vi designer styreprogrammet, så det er let at betjene for alle i husstanden lige gyldigt alder.

Du får let kontrollen og styringen over alle dine devices.